En risc la promoció de 500 agents de Mossos que hauria de donar servei a Sant Cugat


  • Comparteix:

Una promoció de mossos a punt de canviar la gorra d'aspirant per la d'agent / Foto: ACN

Una promoció de mossos a punt de canviar la gorra d'aspirant per la d'agent / Foto: ACN

El reforç d'agents dels Mossos d'Esquadra que havia d'arribar a Sant Cugat per incrementar els efectius locals està en risc. El ministeri d'Hisenda espanyol ha enviat aquest dijous un requeriment al departament de Governació en què diu que, basant-se en la llei de pressupostos, la Generalitat només podria contractar 50 dels 500 mossos que va anunciar el conseller Jané la setmana passada. Interior ha estudiat el requeriment i considera que tenen prou 'raons jurídiques' per tirar endavant la convocatòria com la tenien prevista.

La Generalitat afirma que les 500 places noves als Mossos són necessàries i que es tracta d'una prioritat per a la seguretat de Catalunya. Des del 2011, no es contracta cap agent de la policia catalana. Sant Cugat havia de rebre una quantitat d'aquests 500 futurs agents per reforçar la seguretat al municipi, tot i que no se n'havia especificat el nombre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.