ICV-EA a Sant Cugat es mostra preocupat pel creixement de la ciutat i demana que s'aturin promocions com la de Can Busquets


  • Comparteix:

Boix recorda que 90 mil habitants és el sostre

Boix recorda que 90 mil habitants és el sostre

ICV-EA a Sant Cugat ha mostrat la seva preocupació pel creixement de la ciutat després de les informacions que apunten a la manca de sòl i el preu del metre quadrat a la ciutat de Barcelona. El grup municipal recorda el pacte signat amb l'alcalde l'any 2001 en què es posava com a sostre de creixement la xifra de 90 mil habitants i insisteix a demanar que s'aturi el plantejament de noves promocions urbanístiques com ara la de Can Busquets.


El portaveu d'ICV-EA a Sant Cugat, Xavier Boix, es mostra preocupat pel ritme de creixement de la ciutat i considera que amb les promocions urbanístiques que es projecten el topall de 90 mil habitants s'acabarà superant.

Xavier Boix

Estem preocupats perquè a aquest ritme se superaran els 90 mil habitants pactats



Xavier Boix ha tornat a insistir perquè s'aturi la promoció prevista a Can Busquets tot i assegurar, que ara, depen de la voluntat política de l'equip de govern. Boix afirma que tirar endavant aquesta promoció no només és insostenible sinó que també afegirà disfuncions en la gestió municipal. Un exemple, els serveis de la ciutat.

Xavier Boix

Sant Cugat no pot crèixer per tots costats, això augmentaria la problemàtica en els serveis


Reformular el projecte de modificació del Pla General Metropolità (PGM) és la proposta que fa el grup municipal d'ICV-EA a través del seu portaveu. Xavier Boix opina que encara es pot tirar enrrera, però diu que aquesta ha de ser una tasca de tots els grups municipals.

Xavier Boix

Cal que tots junts repenssem aquesta modificació,ara, que encara som a temps


Xavier Boix confia en l'aportació d'ERC, un dels socis de gover, per tirar enrrera la modificació del PGM ja que, segons diu, Esquerra Republicana aporta una sensibilitat diferent a la del PP, l'anterior soci de CiU al govern municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.