L'Ajuntament es dota d'un pla estratègic de subvencions


  • Comparteix:

Imatge de l'edifici de l'ajuntament / Foto: Localpres

Imatge de l'edifici de l'ajuntament / Foto: Localpres

L'equip de govern portarà a aprovació del ple municipal d'aquest dilluns el Pla Estratègic de Subvencions. Aquest document està previst a la Llei de Subvencions i planifica tots els aspectes vinculats a aquestes partides. El ple municipal ja va aprovar la redacció d'aquest pla a través d'una moció de Cs.

El consistori ha completat la redacció del text i ara ha de ser aprovat pel ple. El document no és normatiu, però planifica l'estratègia vinculada a les subvencions. El tinent d'alcalde d'Economia, Damià Calvet, ha explicat quins aspectes recull el pla.

Damià Calvet

Defineix els principis generals, l'àmbit d'aplicació, els procediments, les modalitats de pagament, els programes pressupostaris i els paràmetres per avaluar l'efectivitat.


Per Calvet, el fet de dotar l'Ajuntament amb aquest pla també contribueix a donar més transparència a les subvencions. Aquest any, el consistori ha destinat 4,8 milions a subvencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.