Llum verda als darrers tràmits per iniciar la rehabilitació de les Cases dels Mestres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del projecte / Foto: Promusa

Imatge d'arxiu del projecte / Foto: Promusa

El ple municipal ha aprovat provisionalment la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) en l'àmbit de les Cases dels Mestres, darrer tràmit urbanístic per desencallar el projecte. En paral·lel, l'Ajuntament ha tancat un acord per adquirir la parcel·la de titularitat privada necessària per tirar endavant la rehabilitació de l'espai ubicat a la Floresta i el projecte de masoveria urbana. Són 4.323 metres quadrats que el consistori compra per 175.000 euros.

ESCOLTA-HO

En concret, la modificació que s'ha aprovat permet canviar la zona del darrere de les Cases dels Mestres a aprofitament i deixar l'espai lateral com a equipaments. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha explicat que la proposta, que ja va ser aprovada inicialment pel ple, no ha rebut al·legacions.

Calvet ha detallat al ple quins són els canvis sobre el PGM.

Damià Calvet

Es tracta de bescanviar la zona d'equipaments i la zona verda de manera que es pugui utilitzar la part de darrere per fer el projecte tal com l'hem concebut.


Amb aquest tràmit i l'adquisició de l'espai privat, el projecte de masoveria urbana encara ara la fase de rehabilitació. El projecte de masoveria urbana per a les Cases dels Mestres té adjudicataris des de l'any passat. En total, són 11 unitats familiars amb una vintena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.