L'Ajuntament insta el govern a augmentar el control de les contractacions i de les condicions laborals


  • Comparteix:

Valoriza és l'empresa de neteja subcontractada per l'Ajuntament / Foto: Web de l'Ajuntament

Valoriza és l'empresa de neteja subcontractada per l'Ajuntament / Foto: Web de l'Ajuntament

Sant Cugat insta la Generalitat a incrementar el nombre d'inspectors de Treball i a crear un òrgan d'actuació específic que persegueixi el frau encobert a la seguretat social. La petició, aprovada per unanimitat, és fruit d'una moció original del PSC a la qual s'ha afegit el PDeCAT-Demòcrates.

ESCOLTA-HO

El text també sol·licita al Parlament la creació d'una mesa de negociació per establir pactes entre sindicats, patronal i administracions que garanteixi uns criteris que regulin les subcontractacions i eradiqui les pràctiques il·legítimes en la contractació.

El socialista Pere Soler ha aprofitat la moció per deixar constància de 'la feina' que fa la tinència d'alcaldia d'Ocupació i Polítiques Comarcals.

Pere Soler

No ens podeu dir que no estem fent coses. Allà vosaltres amb aquest mantra que voleu construir sobre aquesta tinència d'alcaldia.


L'Ajuntament enviarà una còpia de la resolució al Congrés espanyol, als membres de la mesa del Parlament, a la consellera de Treball i al ministeri corresponent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.