El ple demana el compliment del servei de l'aparcament de Can Quitèria els 365 dies de l'any


  • Comparteix:

L'entrada de l'aparcament de Can Quitèria / Foto: Google Maps

L'entrada de l'aparcament de Can Quitèria / Foto: Google Maps

El ple insta l'Ajuntament a vetllar perquè l'aparcament de Can Quitèria obri els 365 dies de l'any 24 hores i no només de dilluns a dissabte com a l'actualitat. L'acord, presentat per Cs i aprovat per unanimitat, demana a l'Ajuntament que es reuneixi amb l'empresa concessionària del servei, Obral, per conèixer les causes de l'incompliment en el servei, i exerceixi el control necessari per fer complir els horaris marcats per contracte. L'acord neix arran de la queixa d'alguns comerciants de la zona al consell de barri del Centre Oest.

ESCOLTA-HO

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, ha justificat l'objectiu d'aquesta moció.

Aldo Ciprian

Servirà a alguns ciutadans. Volem que es revisi la concessió i s'obligui a complir amb el contracte.


La portaveu de l'equip de govern, Cristina Paraira, ha explicat que ja s'han reunit amb l'empresa concessionària, que ha atribuït a 'un problema humà' l'incompliment de l'horari ininterromput. La tinent d'alcalde també ha avançat que s'està treballant en una solució.

Cristina Paraira

Aquesta empresa està en una situació complicada. Hem estat actius i mirarem, si ells no poden complir, com podem nosaltres donar el servei.


Precisament, el document aprovat també proposa que en cas que Obral no pugui oferir el servei acordat al plec de condicions, es buscarà un altre operador que assumeixi la tasca 'sense que això perjudiqui els interessos econòmics de l'Ajuntament'.

La resta de grups també ha donat suport a la proposta, tot i que alguns creuen que no era necessària una moció perquè l'Ajuntament ja té eines per exercir el control dels serveis concessionats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.