L'Índex de Preus del Lloguer i la Festa Major Alternativa, al torn de precs i preguntes


  • Comparteix:

L'ubicació de la Festa Major Alternativa ha generat una de les preguntes

L'ubicació de la Festa Major Alternativa ha generat una de les preguntes

L'Índex de Preus del Lloguer, la Festa Major Alternativa i la riera de travessa Volpelleres han protagonitzat algunes de les demandes i preguntes de l'oposició al ple d'aquest dilluns. És el darrer dels punts de la sessió ordinària.

ESCOLTA-HO

Cs
Aldo Ciprián demana quins són els criteris de reconeixement dels èxits esportius de les entitats santcugatenques. També demana per què no s'han repiulat des del servei de premsa de l'Ajuntament les entrevistes de meitat de mandat de Cugat.cat.

El regidor d'Esports Eloi Rovira explica que no hi ha un criteri, que ho sol·liciten les mateixes entitats.

La tinenta d'alcalde Joana Barbany li respon que no ho ha seguit i demanarà informació.

Munia Fernández-Jordán demana la situació actual de la cessió del local a la Taula de Malalties Neurològiques.

ICV-EUiA
Roser Casamitjana pregunta l'estat de les rieres de Mira-sol i que s'informi en comissió informativa.

Ramon Gutiérrez demana quan es publicarà l'Índex de Preus del Lloguer. L'alcaldessa Mercè Conesa assenyala que quan el tinguin ho faran saber.

PP
Álvaro Benejam demana si es canviarà d'ubicació la Festa Major Alternativa. La segona pregunta és sobre una possible plaga de paneroles al parc de la Pollancreda.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, demana comprensió i assenyala que el soroll afecta molts veïns, no només a l'alternativa.

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, assenyala que ho investigarà i donarà el resultat.

Regidor no adscrit
Dimitri Defranc pregunta sobre els cartells que guien a Can Barata. També que hi ha col·lapse al matí i que caldria instal·lar-hi un semàfor.

ERC-MES
Mireia Ingla ha demanat per escrit sobre el cost de l'enjardinament de les rotondes del projecte Viles Florides.

La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, assegura que és un projecte de reconeixement a la cura de l'entorn. Fer-se de l'associació té un cost de 240 euros. Paraira assenyala que està inclòs en el pressupost de manteniment de 200.000 euros i que en la rotonda del Chic s'hi han gastat 16.112 euros i 45.000 euros en la resta de les rotondes.

CUP-PC
Núria Gibert demana per la riera que travessa Volpelleres perquè diu que fa bastanta pudor i vol saber si el polígon de Can Sant Joan, d'on ve la riera, no està connectada al clavegueram. També fa un prec i assenyala que el repartiment del temps no ha estat just en aquest ple i emplaça la resta de regidors a controlar millor el temps.

ERC-MES
Ferran Villaseñor reclama que se'ls informi quan una entitat fa un acte i convida l'Ajuntament. Assenyala que està passant sovint últimament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.