El ple de Sant Cugat dóna el vistiplau a la cessió d'un local al Cau de la Floresta


  • Comparteix:

El Cau va inaugurar provisionalment el nou local l'octubre passat

El Cau va inaugurar provisionalment el nou local l'octubre passat

El ple municipal ha aprovat per unanimitat cedir un local al Centre Cívic de Can Llobet a l'Agrupament Escolta de la Floresta. Aquest tràmit formalitza la cessió de l'espai a l'entitat, que ja va inaugurar simbòlicament la seva nova casa l'octubre passat. L'agrupament, nascut fa tres dècades, havia ocupat fins ara els baixos de l'edifici de l'Associació de Veïns i Propietaris de la Floresta.

ESCOLTA-HO

L'entitat disposarà ara d'un local sense deficiències constructives, amb calefacció i amb més espai per emmagatzemar material i encabir-hi la vuitantena de joves que en formen part. La tinenta d'alcalde de Presidència, Carmela Fortuny, ha assenyalat que es tracta d'un espai que estava buit i es pot aprofitar.

Carmela Fortuny

Aquest agrupament requeria de més espai i millors condicions. Es tracta d'un espai que no tenia una utilitat concreta i per tant proposem adjudicar-lo.


L'agrupament també va assenyalar a la inauguració de l'octubre passat que la situació del local, més a prop d'altres equipaments, els farà més visibles a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.