Cs vol que els pressupostos participatius siguin bilingües per millorar la participació


  • Comparteix:

Una de les sessions de presentació dels pressupostos participatius

Una de les sessions de presentació dels pressupostos participatius

Cs vol que tant la campanya de difusió com la documentació dels pressupostos participatius estiguin en castellà i en català perquè més part de la població hi pugui participar. La formació taronja ho inclou en les al·legacions que ha presentat per millorar aquest sistema, on assegura que el 30% dels residents a Sant Cugat, segons dades de l'Idescat, prové de fora de Catalunya.

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, creu que la participació en aquesta iniciativa ha estat baixa i que l'aposta pel bilingüisme podria atreure més suports.

Aldo Ciprian

No sabem si la campanya no estava ben planificada, però que estigui en els dos idiomes oficials ajudaria a millorar la participació.


Ciprian veu la proposta com 'un primer pas' per aconseguir que totes les campanyes municipals siguin 'com a mínim' bilingües i proposa que es tingui en compte també la possible inclusió de l'anglès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.