El PP porta a la fiscalia els presumptes càntics terroristes en un concert a la Floresta


  • Comparteix:

El PP, a la nova seu del partit

El PP, a la nova seu del partit

El PP de Sant Cugat ha portat documentació a la fiscalia perquè investigui les proclames terroristes que, segons el partit, s'haurien efectuat a un concert a la Floresta el 17 de març. La formació, que fonamenta l'escrit de denúncia en un informe policial, considera que els fets presenten indicis d'apologia del terrorisme.

'Hazte un Carrero Blanco con los concejales del PP' i 'Gora ETA' són alguns dels càntics que els populars asseguren que van produir-se al final de l'últim concert de la jornada de hip hop organitzada pel Casal de Joves a les pistes de Can Llobet. El president del PP, Álvaro Benejam, diu que una persona va alertar-los dels fets i, en conseqüència, van demanar a l'equip de govern l'informe de la Policia Local, que tenia patrulles fora del recinte.

És un informe que 'constata els fets', diu Benejam, i que ha servit per demanar a la fiscalia una investigació per trobar els responsables. A la documentació aportada, el PP fa constar qui, creuen, podria estar implicat en els fets, 'tot i no estar-ne segurs'.

Benejam ha descartat parlar amb els organitzadors de la jornada perquè l'informe policial 'és clar' i troben 'més recomanable' emprar la via judicial i 'arribar fins al final'.

Álvaro Benejam

Tenim la via judicial perquè sigui la fiscalia qui investigui si no tenim la informació 100% del que va passar.


El PP, que tampoc no ha contactat amb els tècnics municipals presents als concerts, portarà la denúncia al jutjat si fiscalia no troba els autors. Per la formació popular, és oportú informar de l'escrit presentat 'tenint en compte les morts que ha tingut aquest partit'.

D'altra banda, Benejam ha fet públic que la fiscalia ha arxivat la denúncia contra Arran per una pintada en què apareixien Rajoy, Felip VI i Franco, amb una marca vermella que simula un tret al front. La fiscalia no ha identificat els responsables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.