El districte de Les Planes es posa de festa


  • Comparteix:

Durant tot el dissabte hi haurà activitats esportives i de ball

Durant tot el dissabte hi haurà activitats esportives i de ball

Els veïns de les Planes celebren el final de l'estiu vestint-se de festa. Durant tot aquest dissabte, els qui ho vulguin podran gaudir de l'ampli ventall d'activitats que ha programat la comissió de festa major del districte. El gruix principal d'actes arribarà però el proper cap de setmana, amb propostes tant tradicionals com el pregó, les paelles o el concurs de carros sense motor.

El districte de les Planes comença demà, dissabte, la seva festa major i ho fa amb les activitats esportives i ball. A partir de les onze del matí i fins la matinada, propostes com la petanca, dòmino, futbol, rumbes o flamenc estaran a la disposició de tots els veïns del municipi que vulguin passar una bona estona.

El gruix principal d'actes arribarà però el proper cap de setmana, amb alguns dels actes més tradicionals com la missa, la cercavila i el pregó, que anirà a càrrec d'un personatge sorpresa.
Tampoc no hi faltaran el VII concurs de carros sense motor, la festa de l'escuma i l'animació pels més petits o les activitats del casal d'avis.

Altres propostes per aquesta festa major de les planes són el concurs de pintura ràpida, el concurs de paelles, i com ja és habitual, un ball de nit que enguany anirà a càrrec de l'orquestra Orient-Exprés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.