Cs critica 'les dues cares' del PSC per la moció socialista per protegir l'Ajuntament de cara a l'1-O


  • Comparteix:

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian

Cs critica el PSC per tenir 'dues cares' arran de la presentació per part dels socialistes d'una moció per protegir l'Ajuntament per la convocatòria del referèndum de l'1-O. El partit taronja demana al PSC que 'es tregui la careta' i lamenta que el partit 'ha estat còmplice del 'neverendum'' i ara 'vol vendre la moto que s'ha canviat de bàndol'. Les crítiques per la moció socialista se sumen a les d'ERC-MES, que assegura que el text demostra la falta d'unitat del govern local.

Cs recorda que el PSC no va votar en contra de la moció d'adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum i insta el portaveu socialista Pere Soler a 'no confondre la ciutadania amb les seves anades i vingudes'. El partit taronja subratlla que al llarg del mandat els socialistes han donat suport a 'iniciatives independentistes' com el Correllengua o el reconeixement de Sant Joan com a Festa Nacional dels Països Catalans.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.