L'ANC fa una crida a 150 voluntaris per desplegar l'estelada gegant aquest dissabte a Can Mates


  • Comparteix:

Detall del cartell de la iniciativa / Foto: ANC

Detall del cartell de la iniciativa / Foto: ANC

La delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) busca 150 voluntaris per desplegar una estelada gegant, 'la més gran del món', aquest dissabte a la tarda al parc del Turó de Can Mates. Els interessats poden inscriure's enviant un correu electrònic a scxi.anc@gmail.com i estan convocats al carrer de Josep Irla a les quatre de la tarda. L'acció s'efectuarà a les 17 hores i 14 minuts.

El desplegament de l'estelada, de 72 per 36 metres, més de 2.500 metres quadrats, servirà per escalfar motors per a l'acte central que l'entitat organitza per a la Diada de l'Onze de Setembre. La idea de l'organització és efectuar l'acció el més ràpid possible per gravar-ho en vídeo i 'donar-hi tota la força mediàtica possible'. El coordinador local de l'ANC, Josep Lluís Lliberia, ha explicat que la trobada aplegarà gent d'arreu del país.

Josep Lluís Lliberia

Hi ha moltes territorials que estan col·laborant amb nosaltres, com les de Terrassa, Hospitalet i Sabadell. Necessitem molts voluntaris.


L'estelada desapareguda
Lliberia també ha explicat que el responsable de la botiga Birbe, Albert Birbe, ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra per la desaparició de l'estelada que es va penjar el passat 23 de juny al pati del comerç. Era una iniciativa de l'ACN i Òmnium en resposta a la retirada de l'estelada de la plaça d'Octavià, en compliment de la sentència del jutjat contenciós administratiu número 2 de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.