Cs vol que l'OAC prioritzi l'atenció a les persones que vagin acompanyades per nadons


  • Comparteix:

L'OAC disposa d'un espai d'esbarjo per a la canalla

L'OAC disposa d'un espai d'esbarjo per a la canalla

Cs proposa que l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) disposi del nombre de mostradors necessaris perquè els adults acompanyat de nadons de fins a 24 mesos disposin d'un servei 'prioritari'. La formació taronja demanarà al ple, a través d'una moció, que se sumi a la iniciativa i que s'apliqui abans de la campanya 2017-2018 de vacunació de la grip.

La regidora Munia Fernández-Jordán lamenta que els temps d'espera per als usuaris pot superar la mitja hora en un espai que no està adaptat per a aquests infants.

Munia Fernández-Jordán

El servei als ciutadans amb nadons ha de ser prioritari: per la qualitat de vida, per la conciliació i perquè els nens i nenes tenen llocs millor on ser.


En tot cas, l'aplicació de la proposta no suposaria la contractació de més personal.

Cs considera que l'aprovació de la moció aniria en consonància amb 'el compromís de Sant Cugat amb la infància'. En aquest sentit, l'OAC disposa d'un espai lúdic per als infants que acompanyen els adults a la sala d'espera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.