L'Ajuntament engega avui la prova pilot de transport a demanda a Can Barata


  • Comparteix:

Interior del vehicle / Foto: Localpres

Interior del vehicle / Foto: Localpres

L'Ajuntament posa en marxa aquest dilluns una prova pilot de transport públic a demanda a Can Barata. Un vehicle de set places connectarà el barri amb l'estació de FGC de Volpelleres i el CAP Can Mates. Els interessats podran sol·licitar el transport per telèfon o amb una aplicació per a mòbils. La prova es farà del 17 al 28 de juliol i del 4 al 15 de setembre. De moment serà d'ús gratuït per als usuaris i, si funciona, la voluntat del consistori és que es pugui utilitzar amb les targetes de transport metropolità.

El servei funcionarà de dilluns a divendres, de set del matí a nou del vespre. El recorregut tindrà vuit parades, sis a Can Barata, que coincidiran amb parades de bus que ja hi ha al barri, i les dues de Sant Cugat.

Actualment, Can Barata té un servei d'autobús interurbà que connecta el barri amb l'estació de FGC de Sant Quirze. Aquesta línia depèn de la Generalitat i reduirà la freqüència de pas a partir de setembre pel seu poc ús.

El cost de la prova pilot, inclosos el servei d'atenció telefònica i l'app, anirà a càrrec de l'empresa Sarbus del grup Moventis, que és l'operador del servei de transport urbà de Sant Cugat. La 'start-up' santcugatenca Shotl, amb l'aplicació, i Seat, amb la cessió del vehicle, són col·laboradors d'aquesta iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.