L'Ajuntament destinarà 80.000 euros en tarifació social a les activitats extraescolars de l'OMET


  • Comparteix:

L'ajuda es posarà en marxa a partir del segon semestre / Foto: Localpres

L'ajuda es posarà en marxa a partir del segon semestre / Foto: Localpres

L'Ajuntament aplicarà la tarifació social als usuaris de les activitats esportives extraescolars municipals. El consistori ha reservat una partida pressupostària de 80.000 euros que arribarà a uns 700 usuaris de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), un 25% del total. Els descomptes poden arribar fins al 50% de la quota en les rendes més baixes. L'ajuda es podrà demanar a partir del segon semestre d'aquest any. El ple de dilluns ha de donar llum verda a la mesura.

El tinent d'alcalde d'Hisenda, Damià Calvet, ha explicat que la dotació es pot augmentar en cas de necessitat.

Damià Calvet

Si en l'aplicació d'aquestes subvencions tenim la necessitat de modificar aquesta partida inicial ho farem. Volem que les famílies que ho necessitin puguin gaudir d'aquesta subvenció i que els seus fills puguin fer aquesta activitat esportiva extraescolar.


L'Ajuntament aplicarà el mateix criteri que ha establert a les escoles bressol municipals, l'Escola de Música i l'Escola d'Art en la definició de trams de renda i el nombre de membres de la unitat familiar.

Tot i que el 20% de descompte que s'aplica a famílies nombroses i monoparentals es manté, la tarifació no és acumulable i, per tant, les famílies hauran d'escollir l'ajuda que més els interessi.

El descompte es pot demanar per al curs 2017-18. Els interessats hauran de sol·licitar-lo en el moment de la inscripció i adjuntar el document d'autorització de consulta de dades a l'Agència Tributària a la mateixa escola o a l'OMET.

El consistori comunicarà a les famílies i a les empreses implicades en quin tram es troba cada usuari perquè es faci l'abonament corresponent. En cas que d'haver pagat una part de la quota al juny, es tindrà en compte al preu global que es pagui a finals d'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.