Protesta aquest dijous a Valldoreix pel tancament dels CAP a l'agost


  • Comparteix:

Cartell de la convocatòria

Cartell de la convocatòria

Col·lectius i partits d'esquerres de Valldoreix i Sant Cugat faran una acció de protesta aquest dijous contra el tancament a l'agost dels CAP de Valldoreix i Can Mates. La concentració tindrà lloc a les set de la tarda i té el suport, entre d'altres, de la CUP, PC, ICV-EUiA, el 15M local, Veïns Progressistes de Valldoreix i Podem, tot i que l'objectiu dels convocants, ha pogut saber Cugat.cat, és que vagi més enllà de les sigles polítiques. De fet, aquesta trobada suposarà el punt de partida d'una plataforma ciutadana per reivindicar la qualitat de la sanitat pública.

L'any passat, amb el mateix motiu, membres d'aquestes entitats van protagonitzar un tancament al centre valldoreixenc. Enguany, però, no està prevista una acció de les mateixes característiques i els manifestants romandran a les portes del CAP, on llegiran un manifest.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.