Cs marca la conciliació familiar com el punt de batalla principal per al proper curs polític


  • Comparteix:

Els tres regidors de Cs, en roda de premsa

Els tres regidors de Cs, en roda de premsa

Cs es marca com un dels seus principals objectius donar idees per millorar la conciliació familiar dels santcugatencs en el proper curs polític. Els regidors de la formació continuaran apostant per les famílies i la infància en els propers mesos i consideren que s'han de buscar mesures que afavoreixin tenir fills amb suficient temps per educar-los i gaudir-los.

Ho ha explicat la regidora de Cs, Munia Fernández-Jordán, en una roda de premsa aquest dijous per fer balanç del curs polític 2016-2017.

Munia Fernández-Jordán

Ens marquem l'objectiu de donar idees perquè la ciutat sigui més atractiva per viure. S'han d'aconseguir mesures que facilitin a les famílies que treballen la possibilitat de tenir fills i poder temps per educar-los i gaudir-los.


La formació taronja ha explicat, a més, que continuaran lluitant perquè l'equip de govern es repensi el projecte de la futura biblioteca urbana i perquè Sant Cugat entri a formar part de la zona 1 del transport públic sense que suposi un cost per a la ciutadania. Els regidors també han destacat que seguiran reclamant urgències pediàtriques les 24 hores al CAP La Mina i la gratuïtat dels llibres de text escolar.

Cs ha criticat, d'altra banda, que tres regidors de l'oposició - de la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA- hagin passat a tenir dedicació exclusiva com a portaveus municipals i, en conseqüència, passin a tenir un sou fix superior a l'establert inicialment al cartipàs municipal, com ha destacat el regidor Sergio Blázquez.

Sergio Blázquez

No hem vingut a la política a guanyar diners. El missatge que dóna l'esquerra és que es posen d'acord a pujar-se el sou. Hi estem en contra i creiem que es dóna un missatge dolent de cara a la ciutadania perquè comporta una pèrdua de credibilitat.


Cs ha lamentat que l'equip de govern no hagi tirat endavant el projecte de cobertura de la pista de les Planes ni de la piscina del Parc Central, tot i haver-s'hi compromès en el darrer cas amb l'aprovació d'una moció. A més, també veuen negativament que la sala polivalent no sigui encara una realitat i que no hagi augmentat la ràtio de Mossos d'Esquadra a la ciutat com s'ha reclamat amb més d'una ocasió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.