ERC-MES lamenta 'els incomplements permanents' de l'equip de govern en el balanç del curs polític


  • Comparteix:

ERC-MES lamenta 'els incompliments permanents' de l'equip de govern en el tancament del curs polític. El grup municipal critica que durant aquest any el govern municipal no hagi complert compromisos que s'han pres al ple com la implementació de les zones vermella i verda i la cobertura de la piscina del Parc Central. La coalició també ha reprovat 'el model de ciutat elitista' que impulsa l'executiu local 'que expulsa gent del municipi'.

Per tot plegat el regidor Èric Gómez ha titllat l'equip de govern com 'el govern dels incompliments'.

Èric Gómez

Estem davant del govern dels incompliments. És una evidència malgrat que permanentment l'alcaldessa i el govern s'afanyi a dir que compleixen, topen amb la realitat, i la realitat és que incompleixen.


ERC-MES ha posat sobre la taula el que creuen acords incomplerts pel govern. Des de l'acord d'estabilitat pressupostària, que consideren trencat amb l'entrada del PSC a l'equip de govern, al Pacte per la Nit, l'ordenança de terrasses, els vestidors de la ZEM Jaume Tubau, la coberta de les pistes de Sant Francesc, la construcció de la sala de concerts i les polítiques per garantir els drets del col·lectiu LGTBI, entre d'altres.

La coalició també ha criticat l'estancament del Pla de Millora del barri Sant Francesc-Monestir. El regidor i president del consell de barri del Centre-Est, Ferran Villaseñor, ha lamentat el dèficit d'inversions a la zona i ha advertit que 'amb la lentitud del procés augmenta la desil·lusió del veïnat'. En aquesta línia ha instat l'equip de govern a complir amb els compromisos i a presentar la memòria d'actuació abans que acabi l'any. Si no és així, Villaseñor afirma que 's'haurà enganyat la ciutadania'.

ERC-MES ha explicat quins són els seus objectius de cara al proper curs polític. A grans trets, a més de demanar el compliment dels acords presos pel ple, els independentistes s'han compromès a treballar perquè els santcugatencs no hagin de marxar de la ciutat. Ho ha explicat la portaveu del grup municipal, Mireia Ingla.

Mireia Ingla

En aquests moments malauradament moltes famílies considerades de classe mitjana fins fa quatre dies tenen dificultats per continuar vivint a Sant Cugat, i això fa que es converteixi en una ciutat elitista. A nosaltres no ens agrada que Sant Cugat sigui una ciutat elitista i que expulsi la seva gent. Per això és molt important que es facin polítiques públiques d'habitatge.


Els republicans també consideren clau que s'aclareixi com queda la concessió del servei d'aigua un cop acabi ara el contracte amb Sorea el 2019.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.