La CUP-PC exposa que la candidatura de Ramon Palacio no acompleix els requisits per ser Síndic


  • Comparteix:

Ignasi Bea i Núria Gibert, en una imatge d'arxiu del ple / Foto: Localpres

Ignasi Bea i Núria Gibert, en una imatge d'arxiu del ple / Foto: Localpres

La CUP-PC considera que la proposta de l'alcaldessa perquè Ramon Palacio sigui Síndic de Greuges no reuneix els requisits del reglament de la sindicatura. El grup sosté que Palacio no té coneixements jurídics demostrables i que el fet d'haver estat regidor del PSC, ara a l'equip de govern, no dóna 'la necessària neutralitat' que ha d'ostentar aquesta figura. Els cupaires, que han suggerit una candidatura alternativa, demanen a Mercè Conesa que repensi la seva proposta.

Ho ha manifestat la portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert.

Núria Gibert

Ens agradaria que es reunís amb totes les persones que són candidates i busqui el consens necessari.


Cugat.cat va avançar que Ramon Palacio és la proposta de l'alcaldessa per rellevar Jaume Clavell, en complir els 10 anys màxims de mandat. Els cupaires, tot i remarcar el currículum 'impecable' de Palacio, consideren que el fet d'haver estat regidor del PSC entre el 1999 i el 2003 'no el fa idoni per al càrrec'.

La coalició, coneixedora que l'exregidor ja no milita a cap partit, creu però que a Sant Cugat 'hi ha prou persones que poden assumir la responsabilitat' sense haver estat mai vinculades a la política. És per això que els anticapitalistes han presentat una candidatura tal com, diuen, va demanar l'alcaldessa en junta de portaveus perquè el debat fos el màxim d'obert possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.