El PSC defensa el currículum de Palacio per ser el nou Síndic de Greuges de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els socialistes, en una imatge d'arxiu

Els socialistes, en una imatge d'arxiu

El PSC ha posat en valor el perfil professional, l'arrelament a la ciutat i l'experiència com a regidor de Ramon Palacio perquè sigui el proper Síndic de Greuges de Sant Cugat, com proposa l'alcaldessa. La defensa del currículum per part dels socialistes, ara a l'equip de govern, arriba després que la CUP-PC qüestionés el fet que Palacio va ser regidor del PSC a l'Ajuntament i que no tingui coneixements jurídics. En un comunicat, el PSC apunta que, al marge de Palacio, hi ha tres propostes més per substituir Jaume Clavell.

El portaveu de l'agrupació socialista, José Gallardo, ha destacat de Palacio el fet de ser exregidor perquè, diu, demostra que coneix el funcionament de l'administració pública.

José Gallardo

Coneix directament la ciutat i ha estat regidor uns quants anys. La seva vàlua no depèn de temes polítics. És, com Clavell, una persona que pot resoldre els problemes de ciutat.


El PSC també afirma que la proposta de Mercè Conesa és la 'que més consens aglutina' i que les crítiques pel passat de Palacio com a regidor 'no és manera de dignificar la política'. Sense mencionar la CUP-PC, el comunicat del socialistes remarca que l'actual Síndic, Jaume Clavell, era militant d'ERC quan se'l va proposar com a defensor del poble.

Clavell va deixar la militància a ERC per incorporar-se a l'oficina del Síndic. No va ser fins el segon mandat quan Clavell va rebre el suport de tots els partits, incloent la CUP-PC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.