Comencen les obres a les escoles Turó de Can Mates i Collserola per acollir els cursos bolet


  • Comparteix:

Les obres d'ampliació del pati de l'escola Turó de Can Mates / Foto: Cedida

Les obres d'ampliació del pati de l'escola Turó de Can Mates / Foto: Cedida

L'Ajuntament ha cedit a la Generalitat un terreny a tocar de l'escola Turó de Can Mates per ampliar el pati del centre, uns treballs que tenen un pressupost de 75.000 euros, han confirmat fonts municipals. En paral·lel, el departament d'Ensenyament s'ha compromés a construir i ampliar amb una o dues aules la zona d'infantil per donar resposta al curs bolet que ha d'encabir l'equipament. Uns treballs, però, que no estaran acabats fins el desembre. Durant el primer trimestre del curs s'instal·larà un mòdul temporal annex a l'edifici de primària per 'esponjar' l'activitat de l'escola. En cap cas, aquest barracó, que cedeix el Grup Catalonia, servirà per acollir de manera fixa una aula.

D'altra banda, l'escola Collserola, que també ha d'acollir un curs bolet a P3, està patint adequacions per millorar les instal·lacions per al curs vinent. L'Ajuntament està fent obres al centre perquè l'aula on ha d'anar ubicada la tercera línia de P3 tingui accés directe al pati, com tenen ara totes les classes d'infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.