La presidenta del Consell de Barri Centre Oest, oberta a unificar les dues Eixamples en un únic òrgan


  • Comparteix:

Mapa de la zona que representa el Consell de Barri Centre Oest / Foto: Web de l'Ajuntament

Mapa de la zona que representa el Consell de Barri Centre Oest / Foto: Web de l'Ajuntament

La presidenta del Consell de Barri de Centre Oest, Mayte Pérez, s'ha mostrat oberta a unificar l'Eixample Est i Oest en un únic òrgan de participació i no per separat com passa ara. En una entrevista a Cugat.cat, la també regidora de Comerç ha posat en valor les cotes de participació que ha assolit el consell que ella presideix en el que va de mandat, amb una dotzena d'entitats adherides, el triple, assegura, del que hi havia en l'anterior mandat.

Pérez considera que 'no té molta lògica' que les dues Eixamples estiguin representades en diferents consells de barri i creu que si tothom està d'acord es pot estudiar la seva unificació.

Mayte Pérez

Potser l'Eixample no té molta lògica que una banda estigui representada per un consell i l'altra part de barri estigui en un altre consell. Podrien estar les dues en el mateix. La decisió que es prengui entre els dos consells em semblarà bé sempre i quan serveixi per millorar els òrgans.


Una particularitat que també pateixen els veïns del barri de Sant Domènec, dividit en est i oest.

De fet, el Consell de Barri del Centre Oest representa vuit barris menys que el Consell del Centre Est. En l'actualitat, 10 barris formen part de l'Oest, enfront els 18 que en té l'Est.

Pérez ha valorat l'augment de la participació que ha tingut el consell en els últims dos anys. Amb tot, considera que s'hauria de millorar la comunicació amb el veïnat.

Mayte Pérez

Hauria de millorar la comunicació en relació amb el veí perquè fos un òrgan més participatiu. Però estic contenta perquè en l'anterior mandat hi havia la participació d'unes quatre entitats i ara n'hi ha més d'una dotzena.


Àmbit territorial del Consell de Barri Centre Oest
El Consell de Barri del Centre Oest inclou els barris de Can Trabal, Golf, Costa del Golf, Eixample oest, Can Majó, Pla de la Pagesa, Centre oest, El Colomer, Parc Central i Sant Domènec Oest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.