Les Noves Generacions del PP qualifiquen d'oportunistes i excloents les crítiques de les JERC sobre la Diada


  • Comparteix:

Les Noves Generacions del Partit Popular qualifiquen d'oportunistes i 'excloents' les crítiques de les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) sobre la participació dels populars als actes de l'Onze de Setembre. La presidenta local de les joventuts del PP, Eva Mas, creu que les JERC marginen un sector de la població catalana quan conviden els populars a no participar a la Diada, i es desmarca de les declaracions de Josep Piqué, que va qualificar de 'pallassada' l'ofrena floral a Rafael de Casanova.

Recentment, Josep Piqué va afirmar que l'ofrena floral a Rafael de Casanova era 'una pallassada' i que la seva formació dubtava d'assistir-hi. La presidenta local de les Noves Generacions del PP, Eva Mas, considera 'oportunista' que les joventuts republicanes hagin aprofitat aquestes declaracions per demanar que els populars celebressin el 12 d'Octubre i no pas l'Onze de Setembre.

Eva Mas

"Les declaracions de les JERC són oportunistes perquè aprofiten que Piqué va dir que el PP no participaria als actes de l'Onze de Setembre"


La presidenta local de les Noves Generacions ha contradit Josep Piqué i ha negat que els actes de l'Onze de Setembre siguin 'una pallassada'. No obstant això, Eva Mas afirma que encara estan estudiant si participen a la celebració, perquè s'hi senten maltractats.

Eva Mas

"Els actes no són una 'pallassada', però estem estudiant si hi participem perquè ens hi sentim maltractacs"


El Partit Popular i les Noves Generacions decidiran dimecres en una reunió quina postura adopten respecte la celebració de l'Onze de Setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.