Sant Cugat prepara una nova estratègia per a l'ocupació


  • Comparteix:

Oficina de Treball de Sant Cugat / Foto: PSC

Oficina de Treball de Sant Cugat / Foto: PSC

L'àrea d'Ocupació de l'Ajuntament està treballant una nova estratègia que ha de servir per reestructurar els serveis i marcar les prioritats municipals en aquest àmbit. Segons el tinent d'alcalde d'Ocupació, Pere Soler, la diagnosi està enllestida i està previst que la nova estratègia es presenti en els propers mesos.

Soler ha avançat algunes de les principals línies amb què treballa el departament que tenen com a eixos la connexió entre oferta i demanda de feina i les polítiques per dignificar les condicions de treball.

Pere Soler

Tot allò que incideixi en l'oferta i la demanda i la dignificació del treball, a més de en la contractació de l'Ajuntament són línies de treball.


Això afecta els plans d'ocupació, la borsa de treball, les polítiques de contracció municipal i el Servei d'Ocupació Municipal (SOM), entre d'altres. L'objectiu és poder implementar les mesures a partir del 2018. Tot plegat, com ha explicat Soler, per aconseguir l'atur zero o tècnic.

Pere Soler

El principal repte és aconseguir l'atur zero. Volem posar tot allò que estigui a les nostres mans perquè tothom que estigui a l'atur pugui treballar.


Soler també ha avançat que el consistori està treballant per a l'arribada de noves empreses i per establir convenis de contractació. Segons les últimes dades, la taxa d'atur a Sant Cugat és del 6,63%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.