CUP-PC, ERC-MES i ANC criden a 'l'activació popular' per plantar cara a la resposta de Madrid per l'1-O


  • Comparteix:

Concentració davant l'ajuntament

Concentració davant l'ajuntament

La mobilització dels catalans per plantar cara a l''actitud repressiva' del govern espanyol és la demanda que han llançat la CUP-PC, ERC-MES i l'ANC a les 200 persones que aquest divendres s'han concentrat davant l'ajuntament per fer suport a l'1-O. Convocats per la CUP-PC, els santcugatencs s'han mostrat al costat dels passos del govern per a la consecució del procés i han reprovat les actuacions judicials contra la convocatòria i la Llei del referèndum.

Tot i la improvisació de la convocatòria, 200 santcugatencs han acudit a la cita acompanyats de senyeres, estelades i samarretes amb el lema 'Sense por'. El coordinador de l'ANC, Josep Lluís Liberia; el president d'ERC-MES, Oriol Cisteró, i la regidora de la CUP-PC Lourdes Llorente, han llegit un manifest que ha clamat per 'l'activació popular' per dir 'no' a Madrid.

Sobiranistes

Demanem l'activació popular expressament per donar suport als polítics que han tingut la valentia d'aprovar aquestes lleis / És moment d'anar tots junts i necessitem la gent al carrer / Demostrarem la voluntat de fa molts anys de fer el referèndum.


La concentració d'aquest divendres ha arribat després que la Fiscalia Superior de Catalunya hagi presentat davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) les querelles contra tots els membres del govern i contra alguns membres de la Mesa del Parlament per l'1-O. Al document figuren tres santcugatencs: el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva; la consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí; i el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.