Conesa: 'Els alcaldes i alcaldesses estem davant una institució per obeir el mandat ciutadà'


  • Comparteix:

Conesa, durant el seu discurs / Foto: Localpres

Conesa, durant el seu discurs / Foto: Localpres

El discurs de l'alcaldessa, Mercè Conesa amb motiu de la Diada ha servit per assegurar els santcugatencs que, com a cara visible de l'Ajuntament, se sotmetrà 'al mandat ciutadà', en referència al que pugui succeir l'1-O. El parlament de Conesa no ha defugit les darreres actuacions del govern espanyol i ha afirmat que 'no deixarem que ens divideixin'. També ha demanat als santcugatencs construir una Catalunya 'des del respecte' on s'encabeixi les opinions de tothom.



Un centenar de persones ha acompanyat l'alcaldessa, a la plaça de Barcelona, en el tradicional discurs que clou els actes institucionals de la Diada a Sant Cugat. Amb la presència dels portaveus municipals, tret de Cs i el PP, l'alcaldessa ha fet una crida a la Catalunya de la diversitat per donar sentit als resultats del referèndum. També ha encoratjats els assistents a 'ser forts' davant la desinformació, 'la coacció a alcaldes' i 'la persecució de paperetes de la Guàrdia Civil'. En última instància, Conesa s'ha mostrat ferma a satisfer la voluntat del poble.

Mercè Conesa

Encara no han entès que els alcaldes i alcaldesses estem aquí per obeir i tant, però per obeir el mandat del poble.


'Les urnes sempre sumen' ha estat un altre dels missatges que l'alcaldessa ha dirigit als ciutadans. Uns ciutadans que, segons ella, han de ser 'corresponsables del projecte perquè sinó, perdrem la partida'. L'himne de Catalunya ha tancat el discurs amb la música d'un quartet de corda de l'escola Fusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.