El veïnat de Centre Est reclama més atenció al districte per part de l'Ajuntament


  • Comparteix:

La sessió ha tingut lloc a la Casa de Cultura

La sessió ha tingut lloc a la Casa de Cultura

Representants de les entitats del consell de barri de Centre Est i assistents com a públic a la sessió d'aquest dimarts exigeixen que l'Ajuntament tingui més cura del districte, tant pel que fa a qüestions de neteja com de seguretat. Particularment, el veïnat dels barris de Sant Francesc i Monestir ha lamentat que el consistori hagi tirat endavant la reforma de la plaça d'en Coll, la qual critiquen per no donar solució a problemes d'accessibilitat i per l'estètica. Els membres de l'òrgan participatiu exigeixen una comunicació més fluïda amb l'administració per donar solució a aquestes situacions.

Aquestes reclamacions es faran arribar a l'equip de govern a través del ple, gràcies a la modificació del reglament que ho permet. El president del consell de barri, Ferran Villaseñor, ha posat en valor la utilitat de l'ens gràcies a aquesta comunicació.

Ferran Villaseñor

Amb la modificació del reglament els consells de barri tenen una finestra oberta. Farem una recopilació de queixes i suggeriments en to positiu.


Vianantització de l'avinguda de Cerdanyola
El primer esborrany del projecte de vianantizació de l'avinguda de Cerdanyola es donarà a conèixer el 3 d'octubre en una trobada amb representants del consell al Xalet Negre, ha anunciat a la sessió participativa la vocal del PDeCAT i tinenta d'alcalde Susanna Pellicer. El primer dimarts de cada mes l'Ajuntament convocarà reunions en aquest espai per posar al dia sobre l'estat d'execució del pla integral de millora del barri del Monestir-Sant Francesc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.