La CUP-PC lamenta que la presentació del curs escolar s'hagi fet a un centre concertat


  • Comparteix:

El curs escolar ha arrencat aquest dimarts / Foto: Lluís Llebot / Ajuntament

El curs escolar ha arrencat aquest dimarts / Foto: Lluís Llebot / Ajuntament

La CUP-PC assegura que l'equip de govern 'no aposta pel model d'escola pública, de qualitat i d'accés universal', fet al qual lliguen que el curs escolar es presentés aquest dimarts a l'Avenç, un centre concertat. Els anticapitalistes recorden que enguany s'han matriculat a la pública 600 alumnes més que l'any passat i reclamen més recursos tant per a aquestes escoles com per a la construcció de la 13a escola pública.

El grup municipal considera que el govern 'no vol escoltar les demandes i les queixes de les mares i pares de les escoles públiques' sobre la gestió de la Generalitat i sobre la creació de cursos bolets. La CUP-PC assegura que l'equip de Govern aposta per un model educatiu on les escoles concertades 'tenen un pes molt important' i que això contribueix al benefici d'escoles d'elit. Ho ha explicat la portaveu del grup municipal, Núria Gibert.

Núria Gibert

Tenint en compte les retallades i el transvasament de diners a la concertada, que genera escoles d'elit, ens hagués agradat que la presentació del curs hagués estat en una escola pública.


L'agrupació referma la defensa d'una 'escola pública, de qualitat, en català, laica i universal'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.