El PP insta l'Ajuntament a crear un pla de mesures contra l'incivisme a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge del parc del Turó de Can Mates / Foto: Ajuntament

Imatge del parc del Turó de Can Mates / Foto: Ajuntament

El PP vol que l'Ajuntament es doti d'un pla específic de mesures contra l'incivisme per aplicar-ho de manera immediata als punts més conflictius de la ciutat. El grup municipal posa com a exemple el cas del parc del Turó de Can Mates i per això portarà la seva proposta al ple municipal d'aquest dilluns, juntament amb el PDeCAT-Demòcrates, Cs i el PSC. La moció del PP planteja incrementar la presència policial i d'agents cívics i modificar l'ordenança municipal de convivència ciutadana per dotar els agents de més eines en la lluita contra l'incivisme.

En aquest sentit, el PP demana l'estudi de les circumstàncies de com i quan es produeix l'incivisme i amb els resultats elaborar un pla de mesures per dissuadir, denunciar i sancionar els incívics. El portaveu del partit, Álvaro Benejam, explica que la moció respon a una queixa del veïnat.

Álvaro Benejam

Els veïns demanen que aquesta situació es reverteixi amb mesures, que fem arribar a l'Ajuntament.


El PP també presentarà una moció per a la supressió del peatge dels Túnels de Vallvidrera, a la qual s'insta el Parlament a considerar l'eliminació d'aquesta barrera en la implantació del sistema de vinyeta.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.