El PP demana a l'Ajuntament si la Policia Local té instruccions d'aturar les preparacions del referèndum


  • Comparteix:

Álvaro Benejam, al plató de Cugat.cat, en una imatge d'arxiu

Álvaro Benejam, al plató de Cugat.cat, en una imatge d'arxiu

El PP ha tramitat una sol·licitud formal a l'Ajuntament per saber si la Policia Local ha rebut la instrucció d'actuar davant qualsevol acte executat per 'autoritats, funcionaris o particulars' per 'preparar i celebrar el referèndum d'autodeterminació il·legal'. Els populars també demanen còpies de les sol·licituds per instal·lar cartells i pancartes a la via pública i, en cas de no existir, que se sancioni els responsables. També insten a la retirada 'immediata' de la publicitat a la via pública referent a la consulta, anul·lada pel Tribunal Constitucional (TC).

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, creu que el compliment de la legalitat vigent, de les sentències i de la constitució està 'en perill'.

Álvaro Benejam

Està en perill el compliment de la legalitat. S'ha de fer un pas endavant i hem de protegir els drets de molts ciutadans que no estaran d'acord amb com s'està produint el procés.


Benejam ha justificat el fet de presentar aquestes peticions com a sol·licitud formal com una manera de garantir una resposta per part de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.