El ple fa un pas més per aconseguir el segell de Destinació de Turisme Esportiu


  • Comparteix:

Sant Cugat vol obtenir el segell de Destinació de Turisme Esportiu (DTE)

Sant Cugat vol obtenir el segell de Destinació de Turisme Esportiu (DTE)

El ple municipal ha aprovat la creació d'una comissió gestora i la designació d'un coordinador per a la sol·licitud i posterior gestió del segell de Destinació de Turisme Esportiu (DTE), que s'ha sol·licitat a l'Agència Catalana de Turisme. Les funcions de la comissió seran les d'elaborar el pla d'acció, fer el seu seguiment i crear plans de millora. El president serà el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i tindrà la presència de diferents vocals tècnics i polítics així com el regidor del PP, Álvaro Benejam, com a representant de l'oposició.

ESCOLTA-HO

L'objectiu d'aquesta certificació és la d'identificar Sant Cugat com una destinació esportiva més, que pugui ser interessant per a diferents esportistes, tant d'elit com amateur. La tinenta d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, ha explicat la importància de constituir una comissió gestora per aconseguir la distinció.

Carmela Fortuny

Apostem i treballem per aconseguir aquest segell. Un dels requisits per aconseguir-ho és constituir una comissió gestora.


Altres ciutats que ja han aconseguit el segell esportiu són la Seu d'Urgell, Sort, Blanes, l'Hospitalet del Llobregat i Girona. Aquesta distinció es va començar a implantar al 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.