L'Ajuntament ampliarà el catàleg de la Finestreta Única Empresarial


  • Comparteix:

La Finestreta Única Empresarial es troba a l'Oficina d'Atenció Ciutadana / Foto: Web de l'Ajuntament

La Finestreta Única Empresarial es troba a l'Oficina d'Atenció Ciutadana / Foto: Web de l'Ajuntament

L'Ajuntament ampliarà el catàleg de tràmits de la Finestreta Única Empresarial (FUE). La mesura arriba arran d'una moció institucional aprovada al ple d'aquest dilluns que prové d'un text d'ERC-MES. Segons el text, el canvi serà efectiu abans que acabi el 2018.

ESCOLTA-HO

El text també insta a dotar pressupostàriament les possibles necessitats d'una auditoria interna, la gestió de processos, la formació, el possible augment de personal i els recursos necessaris per desenvolupar l'ampliació del servei.

Suports a la iniciativa
L'Associació Sant Cugat Empresarial ha volgut expressar la seva satisfacció per aquesta ampliació del catàleg de tràmits. L'entitat explica en un comunicat que amb aquesta ampliació des de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa (FUE) es tindrà accés a tots els expedients tramitats de forma electrònica relacionats i impulsats per l'activitat empresarial i econòmica, incorporant l'inici, gestió i seguiment del conjunt de la tramitació, una reivindicació 'històrica' de l'associació. Per als empresaris santcugatencs 'és imprescindible que la FUE esdevingui un espai centralitzat, per poder facilitar la tramitació de qualsevol expedient, des del principi fins al final, què permeti agilitar totes les gestions urbanístiques dels santcugatencs i de les empreses, afavorint el creixement de les activitats econòmiques de la ciutat', com assenyala Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.