Cs posa a disposició dels funcionaris assessorament jurídic contra les 'coaccions' de l'1-O


  • Comparteix:

Imatge de la roda de premsa amb dos dels regidors de Cs

Imatge de la roda de premsa amb dos dels regidors de Cs

Cs posa a disposició dels funcionaris un whatsapp i un correu electrònic per resoldre dubtes sobre les seves obligacions i les conseqüències dels actes que facin durant l'1-O. El partit ha mostrat el seu malestar amb l'alcaldessa i l'equip de govern per posar 'entre l'espasa i la paret' els treballadors públics, ja que els fa decidir entre 'actuar fora de la llei' o desobeir 'les pressions i coaccions de l'alcaldia'.

El grup municipal facilita el whatsapp 647 040 102 i el correu electrònic sant.cugat@ciudadanos-cs.org perquè aquells treballadors públics que ho vulguin puguin plantejar dubtes sobre les seves accions durant el referèndum de l'1-O, il·legalitzat pel Tribunal Constitucional (TC).

La regidora de Cs Munia Fernández-Jordán posa èmfasi en què els funcionaris que no vulguin 'cometre una il·legalitat' poden 'ser assenyalats' per no situar-se al costat de l'equip de govern.

Munia Fernández-Jordán

Estan posant en una situació molt compromesa els funcionaris i treballadors públics municipals. Els forcen directament o indirecta a prendre decisions que vulneren la legalitat amb un doble perill; d'una banda poden cometre quelcom il·legal i de l'altra poden ser assenyalats per no situar-se en el cas de l'Ajuntament de Sant Cugat a l'àrea que manifesta l'alcaldia.


El partit taronja també ha criticat l'actuació 'mesurada i no improvisada' de l'alcaldessa en el ple municipal d'aquest dilluns després d'incorporar dos punts d'urgència a l'ordre del dia. Segons expliquen, l'equip de govern 's'ha acollit als postulats de la CUP' amb actituds 'pràcticament antisistema', posant-se 'al servei d'alguna cosa il·legal'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.