La Guàrdia Civil confisca notificacions de les meses de l'1-O de Sant Cugat


  • Comparteix:

Fragment d'una de les cartes

Fragment d'una de les cartes

Una part de les més de 45.000 notificacions per a les meses electorals del referèndum de l'1 d'octubre que la Guàrdia Civil ha intervingut aquest dimarts a Unipost, a Terrassa, eren per ser enviades a Sant Cugat. El mateix cos policial ha publicat a través de Twitter diverses fotografies on es poden veure els sobres amb el logotip de la Generalitat i les caixes on hi hauria aquests documents. L'usuari de Twitter Empaperem Sant Cugat ha publicat una imatge on es pot veure una notificació destinada a un veí de Sant Cugat conforme havia estat elegit per formar part d'una mesa electoral pel referèndum d'autodeterminació.




Segos el ministeri de l'Interior espanyol el nombre de certificats de notificació requisats 'podria suposar el 80% de les comunicacions necessàries per cobrir les meses electorals'. Els certificats de notificació estaven tancats, disposats per ciutats i poblacions.

Interior també ha explicat que s'ha traslladat una mostra dels sobres a seu judicial per obrir-los en presència del jutge, el fiscal, la Guàrdia Civil i un representant de l'empresa Unipost. Després d'això, segons Interior, s'ha determinat que l'objectiu dels sobres era constituir les meses electorals de l'1-O.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.