L'Ajuntament convoca una concentració d'electes en 'defensa de la democràcia' a la plaça de la Vila


  • Comparteix:

La concentració serà a la plaça de la Vila / Foto: web Ajuntament

La concentració serà a la plaça de la Vila / Foto: web Ajuntament

L'Ajuntament ha convocat per aquesta tarda una concentració d'electes d'avant el consistori 'en defensa de la democràcia'. La cita, a la plaça de la Vila, està convocada per a les set de la tarda.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha defensat la convocatòria en declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Sabem que moltes persones estan veient el que està passant ara a Barcelona per la televisió i volen mostrar el seu suport als drets democràtics i per a qui no es pugui desplaçar pot sumar-se a la convocatòria d'avui a les set de la tarda davant l'Ajuntament per motrar el seu desacord amb les accions dels govern espanyol.


Posteriorment a la concentració de Sant Cugat, la delegació local l'ANC ha convocat una reunió oberta amb els voluntaris i les persones que es vulguin inscriure com a voluntàries de cara a la celebració del referèndum de l'1 d'Octubre, suspès pel Tribunal Constitucional.

La convocatòria de l'Ajuntament arriba després que la Guàrdia Civil hagi s'hagi presentat aquest dimecres a primera hora del matí al Departament d'Economia i Hisenda; al d'Afers Socials i al de Governació, a més de les dependències de Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat (CTTI) i d'Atenció Ciutadana, en el marc de la macrooperació del cos armat contra diversos Departaments i organismes de la Generalitat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.