Complicacions de trànsit a Barcelona per les concentracions en defensa de les institucions catalanes


  • Comparteix:

Gent concentrada a la Rambla Catalunya / Foto: ACN

Gent concentrada a la Rambla Catalunya / Foto: ACN

Alguns dels principals carrers de Barcelona i de les vies d'entrada a la capital estan en aquests moments tallats o bé amb complicacions de trànsit per les diferents concentracions que s'estan duent a terme davant algunes seus del govern de la Generalitat. El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) funciona amb normalitat a totes les línies.

La Gran Via de les Corts Catalanes està tallada des del Passeig de Gràcia fins a la plaça Universitat, per la concentració principal convocada a la seu del departament d'Economia.

Ja estan reobertes la Via Laietana, l'avinguda de la Diagonal i el Passeig Taulat, vies que han estat tallades en diferents moments al llarg del dia.

Durant la tarda s'han registrat cues a la B-30 en sentit sud a Barberà i en sentit nord a Cerdanyola del Vallès, a més de retencions a les dues Rondes de Barcelona.

Es recomana circular fer servir el transport soterrat, ja que els autobusos urbans també estan patint desviaments i canvis en la freqüència de pas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.