L'excap del gabinet d'alcaldia Marc Monells parla del seu forcejament amb els Mossos


  • Comparteix:

Captura del vídeo / Foto: @Milvietnams

Captura del vídeo / Foto: @Milvietnams

L'excap de gabinet d'alcaldia el valldoreixenc Marc Monells es troba bé, després del forcejament amb agents antidisturbis dels Mossos d'Esquadra a la concentració d'aquest dimecres al matí a Sabadell, on han detingut l'assessor en matèria d'opinió pública del departament de Governació, Joan Ignasi Sànchez. Segons ha explicat Monells a Cugat.cat, ha patit contusions i un atac d'ansietat, però de moment no denunciarà l'actuació ja que entén que el cos de seguretat català ha estat comandat per la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil ha detingut a Sabadell Sànchez, assessor en matèria d'opinió pública del departament de Governació. Segons ha explicat la muller de Sànchez, l'arrest és per un delicte de sedició. La policia espanyola s'ha presentat amb una ordre judicial al domicili de l'assessor de la Generalitat a primera hora d'aquest dimecres al matí, ha escorcollat l'immoble i s'ha endut un ordinador portàtil i un llapis de memòria i documentació personal. Tot plegat enmig d'una protesta que han dut a terme més de 300 persones a les portes del domicili del detingut a Sabadell i que ha acabat amb la intervenció dels agents de la brigada d'antidisturbis dels Mossos d'Esquadra.

En aquesta intervenció Monells ha patit contusions, com recull l'informe mèdic, i ha estat traslladat en ambulància fins a un centre sanitari. Monells, però, ha dit que prefereix no denunciar els fets.

Marc Monells

De moment no denunciaré, tinc l'informe mèdic conforme he estat colpejat per la policia. Els Mossos fan la seva feina perquè s'hi veuen obligats, per això no faré res.


Això sí, Monells ha lamentat l'actuació 'repressiva' de l'Estat espanyol per impedir que els catalans puguin votar.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.