Cartells i una cassolada per reivindicar el dret a decidir


  • Comparteix:

Un centenar de persones ha respost a la crida per empaperar aquest dimecres a la nit el municipi amb consignes a favor al dret a decidir i la democràcia. Alguns veïns també s'han sumat des de les seves cases a la cassolada en protesta per l'actuació d'aquest dimecres de la Guàrdia Civil a Catalunya en un operatiu ordenat pel jutjat d'instrucció número 13 que investiga els preparatius del referèndum invalidat pel Tribunal Constitucional (TC).

D'aquesta manera, Sant Cugat també s'ha sumat a les accions de protesta que s'han donat a diferents indrets de Catalunya. Alguns dels participants han explicat per què s'han donat suport a aquesta convocatòria.

Participants

Volem demanar la participació per demanar votar. / Aquest govern hauria de ser un bon veí. / Sóc iraniana i cada vegada tinc més clar que no pot ser per la meva dignitat. / Hem vist què ha passat a Barcelona i ha sigut una resposta increïble. / Davant el cop d'estat hem de sortir al govern. / És un acte de dignitat.


La intenció dels impulsors és continuar enganxant cartells en els propers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.