Càrrecs electes defensen el 'sí' a l'1-O en un acte de l'ANJI Sant Cugat


  • Comparteix:

Els independentistes, durant l'acte

Els independentistes, durant l'acte

Les diputades al Parlament per Junts pel Sí Titon Laïlla (Demòcrates) i Teresa Vallverdú (ERC), el diputat al Congrés espanyol pel PDeCAT Sergi Miquel, i el regidor de la CUP-PC Ignasi Bea han defensat el 'sí' al referèndum de l'1 d'octubre, suspès pel Tribunal Constitucional (TC) i han fet una crida a la ciutadania a mobilitzar-se per donar suport a les institucions catalanes. Ho han fet en un acte organitzat per l'Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI) de Sant Cugat aquest dijous a la plaça de Barcelona.

Els càrrecs electes han mostrat el seu suport als càrrecs de la Generalitat detinguts i han abordat qüestions com la resposta de l'Estat espanyol a la convocatòria de l'1-O i les conseqüents mobilitzacions populars, el paper de la comunitat internacional o el model de país en una Catalunya independent, especialment amb relació als joves. També han llançat aquest missatge a la ciutadania.

Càrrecs electes

Estarem davant de tots aquells que vulguin atacar les nostres llibertats / No ens aturaran, el govern està decidit a seguir endavant / Això és un poble sencer unit per una causa comuna i això és el que dóna força al procés / Hem de mantenir la mobilització fins l'1 d'octubre i aquell dia defensar les urnes.


Prop d'un centenar de persones ha assistit a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.