Puigdemont publica a Twitter un nou enllaç amb els llocs per votar malgrat l'ordre del TSJC


  • Comparteix:

Web dels llocs de votacions

Web dels llocs de votacions

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha publicat a Twitter aquest diumenge un nou enllaç amb els col·legis per votar l'1-O, tot i l'ordre del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de bloquejar tots els enllaços que publicitin els membres del govern a Internet. En la seva piulada, Puigdemont dóna indicacions de com esquivar la inhabilitació dels webs del referèndum després de l'ordre adreçada a les operadores de telefonia.

A la tarda d'aquest dissabte, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya 'ha autoritzat el bloqueig' dels webs o dominis d'Internet que apareguin 'publicitats a qualsevol compte o xarxa social oficial' de qualsevol dels membres del govern. La magistrada que instrueix la querella de la Fiscalia contra el govern ha dictat aquesta resolució per bloquejar els comptes pels quals 'directament o indirecta, fins i tot remetent a altres comptes, s'informi, mitjançant enllaços, de com accedir a dominis sobre l'1-O amb continguts relacionats amb els que ara es bloquegen'. La magistrada també ha acordat inhabilitar les pàgines Onvotar.garantiespelreferendum.com; Gateway.ipfs.io; i Referendum.fun.

La magistrada també faculta la Policia Judicial de la Guàrdia Civil perquè remeti als proveïdors de serveis d'Internet i als proveïdors de xarxes d'accés a telecomunicacions 'les dades necessàries per realitzar les comeses necessàries per bloquejar, inhibir i/o re-direccionar les esmentades pàgines o es faci extensiu a altres'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.