L'ETSAV, en vaga indefinida per donar suport al referèndum de l'1-O


  • Comparteix:

L'assemblea s'ha constituït aquest dilluns al migdia / Foto: assemblea ETSAV

L'assemblea s'ha constituït aquest dilluns al migdia / Foto: assemblea ETSAV

Estudiants, professors i treballadors de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), situada a Sant Cugat, s'han constituït en assemblea aquest dilluns al migdia i han convocat una vaga indefinida en suport al referèndum de l'1-O. Els membres de l'assemblea han acordat aturar les classes, però seguir assistint al centre per fer activitats a favor del referèndum d'aquest diumenge dividits en comissions.

El col·lectiu ho ha expressat també en un comunicat, en què afegeixen que les accions que duran a terme aquests dies tenen per objectiu 'donar a conèixer els seus drets fonamentals'. L'estudiant i membre de 'Democràcia ETSAV' Jordi Izquierdo ha explicat a Cugat.cat que com a col·lectiu no s'han posicionat en cap de les opcions del referèndum, sinó només a favor de votar i que no han definit què faran a partir de l'1 d'octubre.

Jordi Izquierdo

No ens hem declarat favorables ni al 'sí' ni al 'no', sinó en favor del referèndum i de la democràcia. Tot es fa en favor de permetre el vot i de votar i no hem mirat què farem més enllà de l'1 d'octubre.


La plataforma Universitats per la República, formada per sindicats, partits i organitzacions, ha convocat aquest dilluns als centres d'educació secundària i les facultats universitàries a fer vaga aquest dijous i divendres. A més, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) també convida els alumnes d'institut a fer vaga aquest dimecres i dijous.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.