Cs demana a l'equip de govern que sigui 'responsable' i reprengui l'activitat institucional


  • Comparteix:

El grup municipal de C's, a l'Ajuntament

El grup municipal de C's, a l'Ajuntament

Cs demana a l'equip de govern que sigui 'responsable' i no 'paralitzi' l'activitat institucional de l'Ajuntament. Segons alerta en un comunicat, el govern, tot i no haver-ho anunciat oficialment, ha 'anul·lat diverses convocatòries de comissions i consells en els darrers dies' i asseguren que en algunes d'elles han al·legat la situació política actual a Catalunya com a causa de la cancel·lació. El grup taronja assenyala que el govern prioritza 'una causa il·legal enlloc de les seves obligacions amb els santcugatencs'.

Cs posa com a exemple l'Observatori Social de l'Habitatge, que encara s'ha de convocar per primera vegada, i el Consell de Ciutat, que s'han cancel·lat aquest dilluns. El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, ha explicat a Cugat.cat que no consideren que la situació política justifiqui l'aturada de les activitats.

Aldo Ciprian

No sé en quin estat viuen els funcionaris o els companys del PDeCAT o ERC, però la ciutat ens està pagant uns salaris molt generosos per fer la nostra feina. No es poden deixar actes importants com el Consell de Ciutat.


Cs també assenyala la comissió del Bosc de Volpelleres i la convocatòria de l'Agenda 21 com a activitats que s'han suspès per aquesta raó.

El partit taronja ha emès un altre comunicat aquest dimecres criticant, d'igual manera, que el govern de l'EMD de Valldoreix hagi paralitzat l'activitat institucional i que 'es prioritzin les causes polítiques i partidistes a les necessitats dels veïns de Valldoreix'.

El president de l'EMD, Josep Puig, ha respost a aquestes afirmacions i ha assegurat que l'activitat no s'ha paralitzat.

Josep Puig

No fem actes institucionals però seguim treballant. En cap moment ho hem deixat de fer, seguim assistint a les reunions i altres esdeveniments programats. Només hem deixat de fer la Junta de Portaveus i el ple. Una mostra és que demà inaugurem l'aparcament de Can Cadena.


Els partits sobiranistes valldoreixencs també s'han expressat al respecte.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.