Els partits del 'sí' apel·len a la 'dignitat' per cridar a la participació al referèndum


  • Comparteix:

Els partits independentistes de Sant Cugat han aplegat aquest dijous unes 350 persones en un acte a la plaça de l'Om on han defensat la legitimitat i legalitat del referèndum d'aquest diumenge, invalidat pel Tribunal Constitucional (TC). Representants del PDeCAT, Demòcrates, la CUP-PC, ERC, MES i de Solidaritat (SI) han cridat a la mobilització i han destacat la unió dels favorables a l'autodeterminació com un dels actius amb més valor de cara a la votació.

La trobada ha posat sobre l'escenari les forces polítiques que formen part de la Mesa del Sí. Han dit la seva l'alcaldessa, Mercè Conesa (PDeCAT), els regidors Carles Brugarolas (Demòcrates), Ignasi Bea (CUP-PC), Mireia Ingla (ERC), Ferran Villaseñor (MES) i Jordi Manchon (SI).

Polítics pel 'sí'

Volem un país on es governi en llibertat. / El referèndum serà vinculant. / Per saltar d'una legalitat a una altra s'ha de transgredir la llei. / El vot és una arma de destrucció massiva. / A Podem i ICV, aneu a votar. / Si no podem votar, que Puigdemont faci una declaració unilateral d'independència.


L'ANC ha organitzat l'acte, que ha acabat amb l'actuació de la flautista santcugatenca Patrícia de No i amb el cant de l'himne de Catalunya, 'Els segadors'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.