Veïns, famílies i entitats de Sant Cugat organitzen activitats fins diumenge per mantenir oberts alguns col·legis electorals


  • Comparteix:

Diversos veïns i famílies a títol personal han organitzat des d'aquest divendres a la tarda i fins diumenge activitats i festes de 'benvinguda de la tardor' a algunes escoles i instituts de Sant Cugat, que han de ser col·legi electoral pel referèndum de l'1 d'octubre, invalidat pel Tribunal Constitucional. Són iniciatives al marge de les direccions dels centres i de les AMPA amb l'objectiu de mantenir les instal·lacions obertes les properes hores. L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) també restarà oberta aquesta cap de setmana per celebrar un congrés sobre ciutadania i arquitectura. Gausacs ha anul·lat l'actuació d'aquest dissabte a Tarragona per convocar a la ciutadania a dos quarts de cinc al local social per fer una cercavila per a la ciutat. Aquest divendres, s'han sumat a les activitats de l'ETSAV.

Les activitats a les escoles públiques i l'ETSAV comencen aquest divendres a partir de dos quarts de cinc de la tarda, just quan s'han acabat les classes, amb diferents tallers, sopars de carmanyola, cinema, plantació als horts, jocs de taula, activitats multiesportives i taller d'urnes, entre d'altres. Algunes convocatòries demanen portar sacs de dormir i tendes de campanya per si 'la festa s'allarga'.

Les escoles on hi haurà activitat són: Ciutat d'Alba, Catalunya, Pi d'en Xandri, Pins del Vallès, Joan Maragall, Turó de Can Mates, Collserola, l'Olivera i Ferran i Clua.

Familiars de l'escola La Floresta organitzaran activitats al Casino, que és punt de votació diumenge.

D'altra banda, també s'estan organitzant iniciatives ciutadanes que afectin a altres centres de votació com el Casalet de Valldoreix, l'Arxiu Nacional de Catalunya i la Casa de Cultura, el Centre Social i Sanitari de la Floresta i el PAV3, a través de grups de Whatsapp.

Galeria: Anuncis de les escoles




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.