Una delegació internacional visitarà Sant Cugat per avaluar l'1-O


  • Comparteix:

Imatge del 9-N

Imatge del 9-N

Una delegació internacional visitarà Sant Cugat aquest diumenge per avaluar el funcionament del referèndum, invalidat pel Tribunal Constitucional (TC). Així ho ha explicat a Cugat.cat el secretari general del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), Albert Royo, que ha avançat que el grup estarà present al col·legi ubicat a l'escola Pi d'en Xandri cap el migdia. La ciutat ja va acollir observadors internacionals a les consultes del 13-D i el 9-N.

Royo també ha explicat a Cugat.cat que la delegació internacional emetrà un comunicat avaluant la situació viscuda durant la jornada.

Albert Royo

Els membres de la delegació observaran el funcionament del referèndum per emetre un comunicat explicant com ha anat la jornada i també informaran als seus respectius països.


Està previst que la comitiva santcugatenca estigui formada per un exministre eslovè i diputats de Finlàndia, Letònia i Estònia.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.