Alumnes i professors de l'Angeleta i el Thau protesten al pati contra la violència policial de l'1-O


  • Comparteix:

Cartell d'un dels alumnes de la protesta / Foto: Twitter @MiroMauri

Cartell d'un dels alumnes de la protesta / Foto: Twitter @MiroMauri

Centenars d'estudiants i professors de l'institut Angeleta Ferrer i de l'escola Thau han protestat aquest dilluns al matí en dues ocasions contra la violència policial de la jornada d'aquest diumenge a Catalunya. Els dos centres han fet discursos a favor de la democràcia.

INS Angeleta Ferrer
La primera concentració ha estat espontània a les vuit del matí al pati del centre. Durant la segona, que ja estava programada a les dotze del migdia, s'han tornat a cridar consignes i mostrar cartells reivindicant 'democràcia', hi ha hagut diversos discursos i ha sonat la cançó 'Imagine' de John Lennon.




Escola Thau
El pati ha reunit centenars de persones. Al mig, una muntanya de cadires amb una senyera ha motivat el discurs de la direcció del centre a favor de la democràcia. La direcció de l'escola ha remarcat el compromís del centre amb els valors i els drets fonamentals.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.