Reviu l'audiència pública dels pressupostos a Cugat.cat


  • Comparteix:

Cugat.cat t'acosta l'audiència pública on l'equip de govern va explicar l'esborrany dels pressupostos i les ordenances fiscals per al 2018. L'explicació dels comptes va anar a càrrec del tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Damià Calvet.



L'esborrany de pressupostos per a l'any vinent que ha dissenyat el PDeCAT-Demòcrates i el PSC arriba a la xifra rècord de 135 milions d'euros, amb un increment del 2% respecte a l'any anterior. En inversions, la partida neta s'incrementa en prop d'un 20% i toca els 15,7 milions amb apostes com la construcció de l'escola La Mirada, la connexió de Can Barata amb la xarxa d'aigua, la piscina coberta de Mira-sol i la promoció d'habitatges públics.

L'avantprojecte de les ordenances fiscals manté la congelació dels impostos, taxes i preus públics dels darrers exercicis amb 'un marcat caràcter social'. L'Ajuntament preveu destinar 2,4 milions en bonificacions i ajudes per pagar l'IBI. Una de les novetats de l'esborrany, que anirà al ple d'octubre, són noves bonificacions en les ordenances fiscals amb l'objectiu de facilitar l'accés a l'habitatge i la construcció de pisos de protecció oficial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.