ERC-MES exigeix a l'alcaldessa que trenqui l'acord de govern amb el PSC 'per dignitat'


  • Comparteix:

Els regidors d'ERC-MES durant la roda de premsa

Els regidors d'ERC-MES durant la roda de premsa

ERC-MES exigeix a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que trenqui l'acord de govern amb el PSC 'per dignitat' i com a mostra de suport a les 30.095 persones que van donar suport al 'sí' al referèndum de l'1 d'octubre, les quals representen el 88,43% de les persones que van votar aquell dia al municipi. Els republicans creuen que el PDeCAT no pot tolerar l'acord amb els socialistes a àmbit local quan el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, en una entrevista al diari 'El País', ha donat suport al requeriment que va plantejar Mariano Rajoy.

La portaveu municipal, Mireia Ingla, considera que Conesa no pot tolerar que 'mentre s'ataca i amenaça el país' es mantingui un acord amb qui dóna suport a aquestes amenaces i 'es posa a les ordres del president espanyol'.

Mireia Ingla

Exigim a l'alcaldessa que trenqui l'acord de govern amb el PSC per dignitat i com a suport al sí al referèndum tan ampli que va haver-hi a Sant Cugat.


El regidor Èric Gómez creu que aquesta ha ser de la línia vermella definitiva perquè el PDeCAT reconsideri el pacte amb el portaveu del PSC, Pere Soler, perquè 'ja no es pot justificar més'.

Èric Gómez

El PSC és un partit que vol liquidar les institucions d'aquest país o, en tot cas, dóna suport al govern de Mariano Rajoy, que les vol liquidar. Per tant, alguna línia vermella ha d'ahver-hi. Ara en trobem en un moment que ens apliquen el 155, i aquesta no és la línia vermella, quina és? A on hem d'arribar perquè deixi de justificar-se la participació del PSC en el govern local.


Els republicans han esquivat la pregunta si s'ofereixen com una alternativa per formar govern amb els nacionalistes i han dit que estaran 'com sempre al costat de la ciutadania'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.