El CDR convoca la ciutadania aquest dimecres davant l'ajuntament per reclamar la llibertat dels 'Jordis'


  • Comparteix:

Un moment de la concentració d'aquest dimarts a Barcelona / Foto: ACN

Un moment de la concentració d'aquest dimarts a Barcelona / Foto: ACN

El Comitè de Defensa de la República (CDR) emplaça els santcugatencs a concentrar-se aquest dimecres, a les set de la tarda, davant l'ajuntament per demanar l'alliberament dels líders de l'ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. El grup autoorganitzat, que també aprofitarà per fer una assemblea popular, ha participat a l''aturada de país' i a la concentració silenciosa de Barcelona de suport organitzada, aquest dimarts, per les entitats sobiranistes.

Les accions de dimecres formen part de les actuacions del comitè per pressionar el govern perquè anul·li la paralització de la declaració d'independència. El dia després de l'empresonament dels Jordis el CDR local ha dit la seva amb l'adhesió a les mobilitzacions convocades per l'ANC i l'Òmnium a Sant Cugat i a Barcelona.

Una trentena de persones, convocades a la plaça d'Octavià, han protagonitzat una cercavila a la tarda fins a la plaça de Lluís Millet per anar, amb les entitats sobiranistes a la concentració d'espelmes de la capital. Un dels membres de l'entitat Jaume Valls ha posat en valor aquest tipus de mobilitzacions.

Jaume Valls

Entenem que també és una forma de sensibilitzar el poble. Sempre ajuda.


200.000 persones segons la Guàrdia Urbana han omplert aquest dimarts al vespre la Diagonal de Barcelona, entre Passeig de Gràcia i Francesc Macià, en contra de l'empresonament dels líders sobiranistes. Entre crits de 'Llibertat!' i 'Independència' i cants com 'L'estaca' o 'Els segadors', els milers de manifestants han encès espelmes per reclamar la seva posada en llibertat. La protesta ha acabat amb la lectura d'un manifest llegit per l'actriu Sílvia Bel seguit de cinc minuts de silenci enmig de milers d'espelmes enceses.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.